hydrografika

Prázdny košík

Doprava nad 100€ Zdarma (platí pre SVK)

Už tri roky intenzívne pracujeme na zlepšovaní našich zručností v oblasti vodnej transférovej tlače. Veľmi nás baví vylepšovať dizajn vašich autíčok, motoriek, bicyklov, zbraní a pod.

Chceme, aby výsledky našej práce a práce našich partnerov boli vždy stopercentné, preto skúšame, pozorujeme, zapisujeme.

Detailné skúmanie správania sa fólie pri kontakte s aktivátorom nás doviedlo k pozorovaniu, že chemická zmes, ktorú používame, sa k fólii správa príliš agresívne.

Veľmi častým nedostatkom sprevádzajúcim potlač predmetov, je tvorba malých bubliniek.

Pre začiatočníkov je najväčším problémom samotná aplikácia aktivátora. Odhadnúť presné množstvo, ktoré treba naniesť na fóliu je obzvlášť ťažké, pretože ak použijeme aktivátora málo, fólia sa nerozpustí, ak ho nanesieme veľa, príde k javu, kvôli ktorému máme denne niekoľko telefonátov: z vane vytiahnete krásne potlačený predmet a po pár sekundách radosti nastane sklamanie – vzor „zlezie“ dole z predmetu.

Tieto a mnoho ďalších dôvodov nás doviedlo k myšlienke namiešania vlastného aktivátora, u ktorého by sa tieto nedostatky zredukovali (ak už nie úplne odtránili).

Poskúšali sme všetko možné aj nemožné a dnešným dňom vám chceme predstaviť nový

HG AKTIVÁTOR!

Spĺňa všetky podmienky, ktoré sme si stanovili na začiatku.

Chceli sme, aby práca s ním bola jednoduchšia nielen pre nás, ale aj pre našich partnerov a všetkých nadšencov pre hydrografiku. Pri aplikácii našej novinky nie je nutná taká presnosť,

preto je úspešnosť oveľa vyššia a radosť z dobre prevedenej práce oveľa častejšia. Problém s tvorbou bubliniek je minimálny.

Čo nás aj našich nových zákazníkov odrádzalo, bola nutnosť rýchlej potlače predmetu po nanesení aktivátora, pretože fólia po približne 40 sekundách úplne skrehla a bola nepoužiteľná. Optimalizovaným pomerom zložiek zmesi sme dosiahli dlhší pracovný čas - ešte aj po 1minúte sme dokázali potláčať (samozrejme tento čakací interval neodporúčame J ).

Náš aktivátor zachováva farebnosť a celistvosť vzoru, krásne vidieť detaily a tieňovanie vzoru.

Ešte pred uvedením do praxe sme rozposlali vzorky našim partnerským dielňam a reakcie sú viac ako potešujúce:

„ Aktivátor, ktorý ste mi poslali, funguje perfektne!“ (Jiří – Liberec)

„Po nanesení Aktivátoru sa fólia pekne rozpustila a bez problémov sa preniesol obraz na predmet. Skúšal som viac fólii a so žiadnou váš aktivátor nemal problém. Pri sprchovaní  vzor dobre držal na predmete. Jeho účinok je minimálne tak dobrý, ako účinok klasického aktivátoru. Prajem úspešnú výrobu.“ (Marek - Čierne)

Keď mi budete dodávať takýto super aktivátor, budem rád.“ (Samuel – Malacky)

3mcolorcentrumfinixasataspiesheckertesaupol

Chcem informácie o novinkách, akciách a zaujímavých projektoch